lauantai 10. huhtikuuta 2010

Hei

eikö olekkin hienoa kun me tavis-pandat saadaan se kipiäinen se on musta suloisin koska se katselee ympärilleen ladossa niin sulosena heh!! Kirjotan mun blogiin melkein joka päivä. Eilen ei ollu yhteen aikaan surullinen vaan kävin lenkillä jossa nauroin koko ajan vähän hysteerisesti!!

Eilen tapahtuneita hassuja juttuja ja tänään tapahtuneita surullisi juttuja


Eilen olin kaverini luona me oltiin menossa diskoon kello:18:00 niin minä menin mun kamun luo heti koulun jälkeen. me oltiin siinä niin katoin laukkuuni voi ei mä unohin rahat mulla ei ollu rahaa diskoon mut onneksi mä tiesin että me käyään meillä kun mun talo on matkan varrella ja mun piti viedä sinne mun reppu. Niin me lähettiin diskoa kohti niin katoin jalkojeni alle mä olin unohtanu reoun niin käännyttiin takaisin. Sitten diskossa oli aika hajamielisiä ohjaajia tiiätte varmaan diskossa on semmonen savutin niin ne unohti sen päälle niin disko sali on täynä savua sielä ei nähny ees eteensä heh!! Ja sitten tänään .huokaus. mut hylättiin estekisoissa kun mä unohin radan yhyy!! ja tänään vielä mun ruoka palo pohjaan kun tein ruokaa kun äiti käski mut se ei ollu niin surullinen!!

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kisa alkaa

no niin nyt alkaa kisa!! en teekkään parasta peliä vaan toisen nimittäin paras paikka äännestääkää kommentti kohtaa paikkaa niin lasken äänet ja kerron mikä voitti kisan jälkeen pidetään voitto paikassa bileet!! Kerron ajan milloin sitte ne bileet pidetään ja missä serverissä!!

torstai 8. huhtikuuta 2010

Vitsejä ja tarinoita


Miten erottaa isännän sikalasta??

-sillä on hattu päässä


Montako laihaa ihmistä mahtuu suihkun alle?

-ei yhtään, sillä kaikki tippuu viemäristä alas!!


Kärpänen sanoi toiselle:

tuu kattoo, kattoo mun kaveri tapettiin, tapettiin!!


Millon tietää että tarzan on kotona??

-sen lannevaate roikkuu pyykkinarulla


TARINA JOHON KEKSIT ITSE ADJEKTIIVIT!!

olipa kerran _____panda joka oli ______. Eräänä päivänä hän näki _____ olion jonka nimi oli mörkki tai niin hän luuli kun olio sanoin koko ajan niin. Heistä tuli _____ kavereita . Kunnes eräänä_____ päivänä olio katosi ja jätti viestin : Mörkki, mörkki mörkki!!



1.

2.

3.

4.

5.



laita tarinaan hauskat adjektiivit esim. lihaksikas tai limainen...




keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Nyt pokopetseillä on hyvä olla!!


kaikki varmaan on jo sisustanut pokopetsien majan ja nyt pokopesit eivät enää ole surullisia tai järkyttyneitä vaan iloisia!! muistakaa panfussa olla rehellisiä eittei tule painettua punaista pandan kuvaa!! minusta on hienoa kun autatte toisia tehtävissä niin minäkin autan XD !! ja ottakaa tää vinkiks kaikki tapahtuu sillon kun kello on oli 12 esim. se pääsiäis pupukin tuli sillon!!

ihanaa kohta on kesä

moi kaikki kohta on kesä kun sulaa tää lumi ja pääsee nauttimaan kesästä. tänään oli siitä kypärä konnasta se oli minusta kiva muttta haluan tietää kyllä siitä sinisestä pokopetsistä entä te?? muta jos haluatte kilpailuja niin järjestän miltä kuulostaisi semmoinen kilpailu KUIN PARAS PAIKKA!! teen sellaisen niin kirjittakaa kmmenteihin panfun paras peli se saa olla multi play jerikin. kaikki pandat saa osallistuu tulen sitten panfuun teidän kanssa niin pidetään kaikki hauskaa yhdessä!!

tiistai 6. huhtikuuta 2010

moikka kaikki

moi pandat jotka pelaatte panfuu !! kaikki kysyy samoja juttuja niin kerron muutaman tässä se soittaja siinä salaperäisessä puhelussa on carl caruso ja linkkuveitsi on viidakon luolassa vasen ovi... niin ja kattokaa pandat sitä omaa sähköpostii koska voitte saada kaikkee hienoo omaan puumajaan tai olla kaks päivää tai viikon kultapanda!!! ja haluan sitte ella max tänne mun blogiin sen linkin panfuun!!