lauantai 24. huhtikuuta 2010

vauhdikas viikonloppu...

no mulla ainakin harrastan ratsastusta niin kävin tänään kisoissa ja sijoituin siinä sijottu jos teki puhtaan radan ei siitä enenpää.Panfussa autoin toisia pandoja ja uleis kysymys on: mistä saa pokopetsin aarrggg!! lukekaa panfu blogii... vitsi kun ella ja max on maanan taina joskus 14:00 .. kun mä oon sillo vielä koulussa...okei mutta onnea diskkalusteiden voittajille!! Tänään kuulin semmosen jutun että linnan tanssisalissa elokuva alkaa huomenna kello : 18:00 mutta se ei oo varmaa kuulin vaan kun yks kuulutti!!

perjantai 23. huhtikuuta 2010

morjens

mulla alkaa olla ideat lopussa mitä voisin kirjottaa heh!! mutta kyllä sitte jtakin aina keksii.... jos keksii.... no mulla oli tänään aika rauhallinen päivä panfussa mä lueskelin panfun kirjastossa kirjoja mutten kaikkia heh!! oisin kyllä lukenu ellei olis pitäny mennä käyttämään koira lenkillä. tänään koulussa meijän piti keksiä vitsi tai näytelmä mun kamulla oli yks ihan paras...

eka on pankki ryöstö rosvo tulee ja sanoo tämä on ryöstö soitetaan poliisille poliisi tulee. poliisi sanoo että hänelle pitää antaa kuoleman tuomio mutta rosvo ei kuole ja sitte se sanoo pepsodent estää reikiintymistä hahahahhahahahhahha!!!

siin se oli musta se oli ihan paras pojilla oli ihan tyhmiä jotain haluatko kuulla kaskun maksat sairaala laskun semmosii plääh!! mutta eipä ihmeellisimpii tällä kertaa moikka !!!

ja hei muistakaa tulla viikon loppuna linnan tanssisaliin voitte nähdä ellan ja maxin ehkä heh!!

torstai 22. huhtikuuta 2010

Kuvia....

kerro kommenteissa mikä kuva on suloisin tai hauskin kaikki kuvat löytyy
myös netistä





1. tää kuva on niin hellyttävä kun se makaa tossa puun päällä
2. otin tän super söpön kuvan kun se oli vaan niin silmään pistävä

3. heh ella max pakenee jotain aika kiva kuva löysin netistä


4. ellalla on tossa kuvassa ihana mekko ja max ei oo vaihtanu vieläkään tyyliä



moi

tuli yli määräinen teksti sori

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Viikonloppu..

kivaa kun viikonloppuna on jotain jännää luvassa sekä panfussa että oikeassa elämässä heh!! kivaa kun kesälomnaan on suuniileen aikaa 7 viikkoo huom noin..
mutta kummiskin.... en laita usein kuvia sori.. koska en osaa... mutta kyllä voin laittaa netistä joitain kuvia mutta ei ne oo niin ihmelllisiä. en keksinyt nyt mitään kirjotettavaa tälle päivälle moikka!

maanantai 19. huhtikuuta 2010

Viimeinen osa tarinaa!!

Aamulla kun hanna oli pakannut repun ja lähtenyt kuluun hän näki matkalla jasun."hei" hanna sanoi."moro"jasu vastasi.Koulun pihalla oli paljon väkeä. Kun kellot soi hanna ja jasu menivät luokkaan."millainen teidän loma on ollut?"opettaja kysyi niin hanna ja jasu rupesivat nauramaan ja kertoivat muttei yksityis kohtia sen pituinen se tarina!!!

LUKIJAT TIIIÄN ETTÄ MUN BLOGIA ON RASKAS LUKEE VAI ONKO EMMÄ TIIÄ IHAN SAMA OHO KIRJTIN KAIKKEN MITÄ AJATTELIN HUPS. MUTTA TARINOITA TULEE LISÄÄ MUTTA EI VIELÄ PITKÄÄN AIKAAN SAATTE ODOTTAA NIITÄ AINAKIN KAKS VIIKKOO JA KOMMENTIKAA MUN BLOGIA SE OIS TOSI KIVA!

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Tarina jatkuu...

Kun hanna oli ostanut lemmikin hän meni katsomaan blogia ja huomasi että huomenna oli kultapanda päivä vaikka olikin jo kultapanda hän innostui asiasta koska aikoi järjestää juhlat.
Seuraavana päivänä Hanna touhusi pitkään puumajassaan ja sitten hän lähti kaupunkiin kutsuja lähettämään. Hannalta tippui vahingossa yksi kutsu niin Mysteeri panda otti sen.
Illalla hannan majassa oli kunnon bileet. "No niin nyt pidetään pimeä hetki tiiättekö mikä se on?"Hanna kuulutti. "minä en tiedä!"yksi peini panda sanoi."No pimeä hetki on semmoinen että valot sammutetaan ja saa vaikka pussata jotain vaikka toinen ei tietäisi siitä"hanna kertoi. Kun valot sammui Hanna katseli ympärilleen ja tunsi kuinka joku otti hänet ja sanoi:"olen jasu se joka oli siellä metsässä"Hän sanoi ja suuteli Hannaa. Kun valot syttyivät. Jasu ja Hanna oli vieläkin suutelemassa kaikki vieraat katsoivat heitä silmät pöyreinä. Kun ilta loppui Hanna hyvästeli kaikki vieraat ja rupesi siivoamaan majaansa . "hei", jasu sanoi . Moi" Hanna vastasi nopeasti. " Saanko auttaa ", Jasu kysyi ja rupesi siivoamaan." Ok"
Kesäloma rupesi tekemään loppuaan ja Hanna mietti mitä oli tehnyt lomalla.Sitten hän keksi hyvän runon uskonnon opettajalle:
opettaja meidän,
joka olet pöydän takana.
Pyhitetty olkoon sinun sääntösi.
Tulkon sinun sääntösi luetuiksisekä
välitunti valvojan että opettajien keskuudessa.
Anna meiille anteeksi meidän,
ala-arvoiset numeromme.
niinkuin mekin annamme anteeksi
sinun arvostelusi.
Äläkä saata meitä jälkkäriin
vaan pääästä meidät kotiin
sillä sinun on karttakeppi, valta ja kunnia
lukukauden loppuun saakka.

Hanna ajatteli sanoa tuon heti kun koulu alkaa. Sinä päivänä Jasu kysyi lähtisikö Hanna hänen kanssaan treffeille no eihä'n hän voinut kieltäytyä joten lähti. He menivät katsomaan ilotulituksia tulivuorelle ja samalla he rakastuivat toisiinsa. "Jasu minä haluan sanoa sinulle jotain... tota...minä....olen RAKASTUNUT SINUUN." he sanoivat yhtä aikaa ja sitten suutelivat toisiaan." Muuten minun luokalleni on tulossa uusia oppilaita joten kysyn oletko menossa 6b luokalle?" Hanna kysyi. Jasu sanoi että oli joten he eiväit voineet odottaa että koulu alkaisi.....

jatkuu huommenna......

tarina jatkuu...

Hanna tunsi liikettä takanaan. Hän katsoi taakseen ja näki keltaiset silmät lähestyvän.... yhtäkkiä kuului hevosen kavioiden ääntä ja keltaiset silmät liikkuivat ylös ja alas ihan kuin se eläin joka oli siellä olisi tapellut jonkun kanssa. Vähän ajan päästä varjosta ilmestyi hevonen ja sen selässä panda. Hanna oli tosi peloissaan joten meni piiloon. " Hei tiedän että menit piiloon mutta nimeni on jasu"panda sanoi hevosen selästä ja lähti pois. Hanna yritti huutaa tät mutta se oli jo kadonnut. sitten hän huomasi hevosen jälkiä maassa. "Nyt voin pääästä ehkä pois täältä"Hän totesi. Hanna seurasi jälkiä ja huomasi olevansa järvellä. Hän oli niin iloinen että udohti täyttää uimarenkaan vaan laski pelkästään.
Seuraava päivänä kun Hanna oli ostamassa itselleen uutta lemmikkiä hän tunsi kuin joku laittoi tassunsa hänen olkapäälleen ja sanoi: " Hei minä pelastin sinut pantterilta". Panda antoi hänelle rahaa ja lähti pois. Hanna oli iloinen nyt hän saa ilmasella itselleen uuden mustin eli musti 2.......

jatkuu taas huomenna...